Boekhouding software [ Gratis software voor de boekhouding, facturatie en financiele planning ]

osFinancials 3.0.0.2
Beschrijving Een goede financiële administratie is een voorwaarde om het inzicht in jouw zakelijke mogelijkheden te behouden. De diverse boekhoudprogramma's op de markt zijn vaak erg ingewikkeld en soms ook heel erg duur in de aanschaf ervan en in het onderhoud. Maar er is een goed en gratis Boekhoudprogramma op de markt.

osFinancials

Het boekhoudprogramma osFinancials is een open source (dus gratis) oplossing voor bedrijven om hun boekhouding bij te houden. Volgens de makers is osFinancials makkelijk in het gebruik, betrouwbaar en stabiel. Dus boekhouden op de PC kan gratis en hoeft nu moeilijk te zijn. Dit boekhoudpakket is ook in het nederlands te gebruiken.

Gratis boekhoudsoftware

De organisatie achter de software wil goed werkende boekhoudsoftware leveren voor een zo laag mogelijke prijs. Om dit te bereiken hebben ze gekozen voor open source. Daarnaast krijgen ze inkomen via donaties en via de verkoop van geavanceerde plugins waar je soms voor moet betalen. osFinancials wil de gebruikers alleen graag op de hoogte houden op het moment dat zij veranderingen in de software maken waarvan de gebruikers op de hoogte moeten zijn (bijvoorbeeld bij BTW instellingen die wijzigen door wetswijzigingen).

Volledige naam van deze software is osFinancials Accounting Software. Huidige versie die in ontwikkeling is dat is osFinancials 3.0.1.2. Echter deze versie is nog in de Beta fase.

Download osFinancials 3.0.0.2 via deze download site!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 70,96 MB
Datum dinsdag 31 maart 2009 - 21:12:45
Downloads 2483
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd