Pocket PC Games [ gratis games voor de Pocket PC, Smart Phone, mobiele telefoon of GSM ]

SharePod 3.9.5
Beschrijving Heb jij een iPod en / of een iPhone van apple? En heb je liever geen iTunes op jouw computer?

SharePod

Met Sharepod kun je muziek, foto's en video's op jouw iPod en jouw iPhone zetten net zoals dat kan met Apple's iTunes software. Neemt niet weg dat je diverse zaken zoals playlists en dergelijke wel kunt uitwisselen met iTunes. Je kunt dus zowel Share Pod als ook i-Tunes installeren. Gebruikers werken liever met Sharepod dan met iTunes vanwege:
- de betere snelheden van transfer,
- dit programma is een stuk kleiner om te downloaden dan iTunes (> 65 MB),
- deze freeware gebruikt minder geheugen
- en tenslotte een heel groot voordeel.... je kunt Sharepod ook op de iPod of iPhone installeren zodat je ook op "vreemde" computers jouw apparaat kunt aansluiten en bestanden kunt overzetten.

Vreemd genoeg maakt Apple het onnodig lastig om bestanden van jouw iPod af te halen. En ook hier komt Sharepod goed van pas. Deze freeware tool helpt jou met het overzetten van jouw collectie muziek en foto's naar een computer. Zo kun je eenvoudig een backup maken van jouw ipod. En dit programma biedt zelfs de mogelijkheid om wat eenvoudige aanpassingen te doen aan jouw playlist, verwijderen van art, bewerken van tags, etc.

Download de laatste versie, Sharepod 3.9.5 van juni 2010. In deze laatste versie ondersteuning voor de iPhone of iTouch firmware 3.x read-only.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,07 MB
Datum dinsdag 15 juni 2010 - 22:46:57
Downloads 2390
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd