Simulatie Games [ Download gratis Games - Game demos en freeware games - simulatie spellen ]

Tom Clancy's Hawx
Schrijver Ubisoft
Beschrijving Ben jij gek van vliegsimulaties? Luchtgevechten? Wil je een piloot spelen bij de Amerikaanse luchtmacht?

Hawx

Het spel Tom Clancy's Hawx kun je nu spelen. Ubisoft heeft een demo van Hawx beschikbaar gesteld en die kun je nu downloaden. Maar let op, het is wel een hele pittige download... 1,24 GB.

Het spel / de game Hawx speelt zich af in het jaar 2021. Hier kom je in een wereld waar particuliere militaire bedrijven heel veel macht in handen hebben. Je speelt in dit spel een piloot met de naam David Crenshaw. Deze piloot / vlieger keert terug bij de Amerikaanse luchtmacht. Waarom? Omdat hij zijn land wil helpen om de indringers te verslaan.

In deze game demo is het mogelijk om drie verschillende vliegtuigen te vliegen en te besturen. Dit zijn de F-16A Fighting Falcon, de SU-35 Super Flanker en de AV-8B Harrier II. Ken jij ze? Ik niet, sorry :)
Naast de 3 verschillende vliegtuigen zijn er ook twee verschillende missies die je kunt spelen. En je kunt elke missie op twee moeilijkheidsgraden spelen (Normal – Default control type &
Expert – Allows full control over the aircraft in “Assistance Off” mode). Dus je bent wel even zoet met deze Game Demo van Hawx.

Reacties van mensen die de demo al gespeeld hebben die zijn positief. Blijkbaar zijn de graphics erg mooi en het vliegen is ook een leuke ervaring. Het spel is alleen niet heel erg makkelijk blijkbaar. Even oefenen met deze game kan geen kwaad.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,16 GB
Datum donderdag 05 maart 2009 - 02:25:43
Downloads 2451
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd