Anti Spyware [ Bescherm uw computer tegen ongewenste spyware programma's met deze gratis spy ware tools ]

ThreatFire 4.6
Schrijver PC Tools
Beschrijving Ben jij op zoek naar gratis freeware software voor het opzoeken en verwijderen van Spyware en virussen op jouw computer / PC?

ThreatFire

PC Tools (ook de maker van Spyware Doctor) brengt ook gratis de software ThreatFire uit. ThreatFire (bedreigend vuur) kan de computer / de PC beschermen tegen virussen, spyware en identiteitsfraude. Eigenlijk is deze software een aanvulling op andere geïnstalleerde antivirus en firewall-software. De werking van deze software is in de meeste gevallen heel anders dan bekende antivirus en antispyware oplossingen zodat het goed werkt als extra bescherming.

Hoe werkt ThreatFire

ThreatFire houdt bepaalde gedragspatronen op de computer in de gaten. Een voorbeeld is het bijhouden van toetsenbordaanslagen en combinatie met data verwerking. Hier zouden verschillen in kunnen zitten en dan is er iets aan de hand. Threat Fire biedt zo dus bescherming tegen adware, keyloggers, virussen, wormen, Trojaanse paarden, spyware, rootkits, buffer overflows en andere vormen van ongewenste software / malware. Natuurlijk bevat het ook wel scans naar bepaalde software, maar het is niet aan te raden om alleen ThreatFire te gebruiken voor de bescherming van jouw computer.

Threatfire (niet Thraetfire) is geschikt voor Windows 2000, Windows Server 2003, Windows Vista en Windows XP. Er is ook ondersteuning voor Windows Vista 64-bit maar dit is nog niet 100% (beta).

Zie ook Spyware Doctor. Download hieronder de laatste versie van Threat Fire voor Windows (volledige versie is ThreatFire 4.6.0.190).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 7,2 MB
Datum vrijdag 25 september 2009 - 22:11:11
Downloads 7679
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd