Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

FreeCommander 2008.06b
Beschrijving Een gratis / freeware bestandsverkenner zoals windows verkenner / explorer maar dan met ingebouwde functie voor het uitpakken van grote bestanden, of juist het inpakken ervan. Werken met een split screen... dus 2 browser schermen in één. En meer.

FreeCommander

Met FreeCommander heb je een bestands verkenner / browser waarmee meer kan dan met de verkenner die bij Windows zit. Door Freecommander te gebruiken heb je meer controle over de bestanden en over hoe de bestanden worden weergegeven. Het gratis programma heeft iets weg van Norton Commander dat in het DOS tijdperk heel erg populair was (heet tegenwoordig Total Commander). Maar FreeCommander is gelukkig helemaal gratis.

Een andere leuke mogelijkheid is om bestanden alleen te selecteren op basis van extentie. Stel dat je een lange lijst hebt met bestanden en je wilt alleen die bestanden met de extensie .exe selecteren. Dit is in FreeCommander heel eenvoudig te doen met de mogelijkheid om extenties uit te filteren.

Ook 2 mappen qua inhoud synchroniseren is heel eenvoudig. Door op de knop Synchroniseren te klikken zorgt FreeCommander ervoor dat de mappen identiek worden gemaakt.

Ook bevat FreeCommander FTP functionaliteit (erg handig in combinatie met de synchronisatie optie), meervoudig hernoemen van bestanden (meerdere bestanden in één keer tegelijk hernoemen), nieuwe bestanden aanmaken, etc. Mogelijk is het gratis programma Free Commander meer zinvol voor de meer geavanceerde gebruiker. Dat moet je zelf maar even bepalen.

Download hier de laatste versie van FreeCommander, namelijk versie 2008.06b.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,2 MB
Datum vrijdag 13 februari 2009 - 14:35:01
Downloads 5289
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd