Simlock vrij maken [ unlock gsm freeware simlock vrij gratis software ]

WinPwn 2.0
Beschrijving In plaats van de iPhone 2.0 unlocken kun je de gsm wel zogenaamd jailbreaken. Dus geen unlock maar wel extra mogelijkheden openen op jouw Iphone 2.0.

Pwnagetool 2.0

Met de Pwnage tool 2.0 (WinPwn 2.0 in het kort) kun je jouw iPhone 2.0 / iPhone 3G ook geschikt maken voor gebruik met andere providers. "Ja maar dat is toch hetzelfde als unlocken?". Nee! Unlocken zou suggereren dat je de 3G iPhone kunt kraken, dat is niet het geval. Maar je kunt dankzij deze software de iPhone ook bij andere providers gebruiken, meer niet. En dit heet in het engels "jailbreak your Iphone 3g or 2.0".

Files you’ll need to download first need:

Wat heb je nodig

- Je moet de WinPwn 2.0 downloaden (zie hieronder)
- iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw
- 2.0 firmware Bootloader 3.9
- Bootloader 4.6

Zegt bovenstaande je allemaal niets? Stop er dan maar mee. En anders kun je wel verder.

Download

De onderstaande download is eigenlijk een jailbreak guide. Hierin staat de uitleg voor alle stappen die je moet doorlopen om jouw iPhone "open te breken". Daarin staat ook een link / verwijzing naar de download van WinPwn 2.0 / Pwnagetool 2.0. De guide / gids / handleiding is wel in het engels!

LET OP!

Deze tekst plaatsen wij bij alle unlock software.
Let goed op met deze software. Wij zijn namelijk niet aansprakelijk voor de eventuele schade die deze software aan jouw iPhone toebrengt. Wij zijn ook niet de makers van deze software en wij bieden deze software ook niet zelf aan, wij bieden slechts de link naar deze software. Als je niet zeker weet wat je precies doet, gebruik deze software dan niet!

Gratis

In tegenstelling tot vele andere iPhone G3 unlock sites, bieden wij deze software echt gratis aan. Geen vergoedingen voor de bandbreedte, betaling voor de hosting of andere vreemde vergoedingen.

Feedback

Graag horen wij van jou of de software heeft gewerkt of juist niet. Is de software verder betrouwbaar? Dus graag horen wij van jullie wat de ervaringen zijn. Je kunt hieronder reageren.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 500 B
Datum woensdag 04 februari 2009 - 13:32:09
Downloads 3633
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd