Simlock vrij maken [ unlock gsm freeware simlock vrij gratis software ]

iPhone Unlock Toolkit
Schrijver pqdvd
Beschrijving Jij hebt een iPhone gsm met een simlock en daar wil je vanaf.

iPhone Unlock Toolkit

De iPhone Unlock Toolkit is gratis software om jouw iPhone gratis te unlocken. Unlock jouw iPhone mobiele telefoon met één klik. Gebruik jouw iPhone als een iPod en een PDA zonder een abonnement te nemen. Met de iPhone Unlock Toolkit zou dit moeten kunnen.

iPhone unlocken

Volgens de makers van deze freeware is verder geen computer kennis nodig. Je moet de software downloaden en binnen een paar seconden kun je jouw iPhone unlocken. Het zou de meest eenvoudige manier moeten zijn om de iPhone te unlocken.

iPhone 3G

Voor de iPhone 3G en iPhone 2.0 adviseren wij een andere oplossing, WinPwn 2.0 / Pwnagetool 2.0. Meer over de unlock van iPhone 3G (jailbreak), WinPwn 2.0.

LET OP

Let goed op, wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele schade die deze software aan jouw toestel (de iPhone dus in dit geval) toebrengt. Wij zijn ook niet de makers van deze software en wij bieden deze software ook niet zelf aan, wij bieden slechts de link naar deze software. Als je niet zeker weet wat je precies doet, gebruik deze software dan niet!

Gratis

In tegenstelling tot vele andere unlock sites, bieden wij deze software echt gratis aan. Geen vergoedingen voor de bandbreedte, betaling voor de hosting of andere vreemde vergoedingen. Onderstaande download is gratis omdat wij deze software niet zelf aanbieden maar slechts een verwijzing daarnaartoe.

Feedback

Graag horen wij van jou of deze unlock sim software heeft gewerkt of juist niet. Is de software verder betrouwbaar? Etc. Waarom? Wij zelf hebben geen iPhone en kunnen de software dus ook niet testen. Dus graag horen wij van jullie wat de ervaringen zijn. Je kunt hieronder reageren.

Indien de software echt schadelijk is dan zullen wij deze freeware download direct verwijderen.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 242,19 kB
Datum woensdag 04 februari 2009 - 13:12:53
Downloads 5615
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd