Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Rivatuner 2.24
Beschrijving Wil jij het maximale uit jouw videokaart halen? Ben je technisch voldoende bekend met jouw PC dat je niet schrikt van termen zoals Detonator, Forceware, Catalyst, FourCC, clock frequency, overclocking, timer, temparature, etc.? Dan is Rivatuner misschien iets voor jou!

Rivatuner

De website Guru3d biedt al enige tijd een gratis tool aan onder de naam "Rivatuner". Rivatuner is een tweakprogramma (instellingen / optimaliseer tool) voor videokaarten. Oorspronkelijk was het programma gemaakt voor Nvidia Riva TNT-videokaarten, vandaar de naam van het programma Riva-tuner.

Toepassingen

Met Rivatuner kun je jouw videokaart tweaken door bijvoorbeeld Directx-instellingen en Opengl-instellingen aan te passen / te verbeteren, of je kunt het geheugen en de gpu overklokken / overclocking waardoor jouw systeem sneller wordt. (let op: weet wel wat je doet, onjuiste instellingen kunnen fysieke schade aanbrengen aan jouw systeem).

Rivatuner werkt al lang niet meer alleen voor Riva videokaarten. Ook andere Nvidia-videokaarten kun je nu tweaken. En inmiddels weet het programma ook raad met kaarten die met een ATI Radeon 8500-gpu of hoger zijn uitgerust. Rivatuner kan ook worden gebruikt voor alleen het monitoren van jouw hardware.

Download hier de laatste versie van Rivatuner (Riva tuner 2.24).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,33 MB
Datum donderdag 26 februari 2009 - 23:28:13
Downloads 1103
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd