Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

Eve Online - Incursion
Beschrijving Ben jij fan van massively multiplayer online games? Met andere woorden, fan van het mmog genre?

Eve Online

Eve Online: Incursion is op zich wel een Freeware Game, een gratis game dus...... Maar let op: het spel zelf is wel gratis, maar om op de server te spelen heb je wel een abonnement nodig helaas. Wel kun je 14 dagen lang gratis op een server spelen. Dus Eve Online zelf is freeware, online spelen is meer een soort shareware :) EVE Online is een zogenaamde 'massive multiplayer online' game (MMO of MMOG). EVE is volgens de makers uniek omdat de meeste andere MMORPGs zich richten op een gestructureerde speelstijl met vaak voorspelbare uitkomsten / einden. In EVE zijn de spelers zeer vrij in hun keuze voor speelstijl en het zijn de spelers die de uitkomst van het spel bepalen.

EVE vindt plaats in een cluster van sterren, ver ver van de voor het mensheid bekende planeet Aarde. Echter, hoe ver we van de aarde zijn is niet bekend en of er nog leven op aarde is dat blijft voorlopig ook een mysterie. Als speler moet je in Eve de omgeving verkennen en de mensheid helpen bij de colonizering.

Waar het spel over gaat kun je het beste bekijken via een online trailer. Zie hier:
» 1e - EVE Online: Quantum Rise Trailer (1280x720) - .wmv 51 Mb
» 2e - EVE Online: Quantum Rise Trailer (1280x720) - .mov 48 Mb

Eve Online Incursion 1.0

[december 2010] Eve Online heeft een nieuwe uitbreiding uitgebracht onder de naam Incursion. Dit is volgens de makers een van de meest ambitieuze uitbreidingen ooit. De nieuwe mogelijkheden / toevoegingen vormen daarom ook een lange lijst. Incursion 1.0.1 zal 14 december worden uitgebracht en verwijderd dan het leer-element en bevat een kerst kado voor EVE players.

Eve Online Apocrypha 1.5.1

[september 2009] De freeware game Eve Online Apocrypha heeft een nieuwe patch gekregen en de versie is nu Apocrypha 1.5.1. Deze recente patch in de Apocrypha serie bevat een aantal te gekke nieuwe fixes / reparaties waaronder een definitieve oplossing voor het desync probleem, fixes met betrekking tot wapens traceringen en markt deviation filters.

Eve Online Apocrypha 1.1

[april 2009] Voor de game Eve Online is 29 april een uitbreiding gemaakt met de naam Apocrypha. Deze toevoeging / patch introduceert een nieuw subsysteem voor de Tech 3 Strategic Cruisers, bevat aanpassingen aan de ECM en nog vele andere verbeteringen. Waarom de makers kiezen voor de benaming Eve Online Apocrypha in plaats van EVE Online 1.1 is mij niet bekend.

Eve Online: Quantum Rise

[november 2008] Dit is eigenlijk een 11e update van het spel Eve Online. Maar in plaats van versie 11 heet deze versie: Quantum Rise. In Eve Online Quantum Rise speel je een ruimteschip piloot en je bent met dit schip vrij om te doen wat je wilt. Een sterke eigenschap van het spel, echt een leuke functie, is dat je eenvoudig contact kunt leggen met andere spelers.

De download hieronder verwijst je naar de Eve Online site waar je de game en de updates kunt downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 600,81 MB
Datum vrijdag 10 december 2010 - 00:20:19
Downloads 6680
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd