Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

Mario Forever 5.01
Beschrijving Speel deze gratis platform game.

Super Mario Forever

Terug in de tijd van Nintendo waar dit spel zeer populair was, dan hebben we het over de klassieker Super Mario Bros. Het PC spel Mario Forever is niet exact hetzelfde als de oorspronkelijke game, het komt allemaal wel heel erg in de buurt. De kracht van het spel is nog steeds het zelfde. Met de kleine loodgieter Mario moet je door verschillende werelden reizen en munten verzamelen terwijl je vijanden moet ontwijken waaronder vervelende paddestoelen en kwaadaardige schildpadden. Het spel zit niet vol met mogelijkheden maar je kunt de bediening op het toetsenbord aanpassen, de muziek en geluidseffecten uitzetten. Verder is het gewoon een zeer snel en verslavend spelletje, ook al ziet het er voor hedendaagse begrippen erg eenvoudig uit.

Wat is Mario Forever

Mario Forever is een gratis spel. Het is een hele goede remake van het beroemde klassieke spel "Super Mario". Dus je kunt Super Mario nu volledig gratis op de PC spelen.

In deze versie zul je aan een avontuur beginnen om de prinses te redden die ontvoerd werd door de boosaardige Bowser. Hiervoor moet je jezelf door de verschillende levels bewegen en daarbij zoveel mogelijk munten verzamelen en al de vijanden verslaan die zich op uw weg bevinden.

Mario Forever video

Bekijk hieronder de Mario forever video om een idee te krijgen van de gameplay.

Systeem eisen

Geschikt voor Operating Systemen: Win 9x/Win ME/NT/2K/Windows XP / 2K3. Het spel werkt ook probleemloos op Vista en Windows 7.

Download hieronder deze gratis en zeer populaire Super Mario game voor de PC.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 19,5 MB
Datum woensdag 19 januari 2011 - 15:03:51
Downloads 8133
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd