P2P Software [ Gratis Limewire - Bearshare - FrostWire - ShareAza en meer downloaden ]

aMule 2.2.4
Beschrijving eDonkey is een bekend netwerk dat geschikt is voor het uitwisselen van bestanden. Daarnaast heb je ook het Kademlia- netwerk. Het programma eDonkey2000 was ooit hét programma voor het uitwisselen van muziek / film / software via het eDonkey netwerk. Maar al snel werd er ook een open source client gemaakt met de naam eMule. Echter eMule was alleen beschikbaar voor gebruikers met een Windows systeem.

aMule

Een groep ontwikkelaars is later gestart met een project onder de naam aMule om ook ondersteuning te bieden voor andere platformen dan Windows zoals Freebsd, Linux, Mac OS X, Solaris. Maar aMule werd al snel ook beschikbaar voor Windows gebruikers.

Er is ook nog een tijdje LMule geweest en daarna kwam ook nog xMule. Maar door ruzie zijn enkele ontwikkelaars verder gegaan onder de naam aMule.

Let op: aMule 2.2.4 is gelukkig al gecompileerd voor de Windows platformen. aMule is ook beschikbaar voor FreeBSD, Linux, Mac OS X, OpenBSD, Solaris, Windows 2000, Windows Vista en Windows XP. De download hieronder betreft de Windows installer versie.

Wil je liever eMule downloaden i.p.v. aMule? Dat kan, download eMule hier.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 7,63 MB
Datum woensdag 08 april 2009 - 11:52:07
Downloads 7733
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd