Kantoor toepassingen [ Freeware voor kantoor en business waaronder office, agenda, time management ]

TypeFaster Typing Tutor 0.4.2
Beschrijving TypeFaster Typing Tutor is een gratis type cursus pakket. Met TypeFaster Typing Tutor leer je beter en sneller typen. Je leert op het gevoel typen (touch-type). Zodra je op gevoel kunt typen dan hoef je niet meer naar het toetsenbord te kijken om de letters te vinden die je nodig hebt. Dit type cursus programma is beschikbaar in 3 versies: Standaard versie, de Accessible versie (voor slechtzienden en blinden) en een Spaanse versie. De download op deze site betreft de standaard versie. De gratis download is volledig functioneel zonder beperkingen of tijdsrestricties. Het programma is alleen helaas niet nederlands.

De typecursus software TypeFaster Typing Tutor bevat diverse functies waaronder een 3D-type spel, type statistieken, ondersteuning voor meerdere gebruikers (ook handig voor scholen), mogelijkheid om de les-bestanden te bewerken en meer.

TypeFaster Typing Tutor enkele of meerdere gebruikers

Na installatie kun je kiezen of je de single user versie wenst of de multi user versie. Met de multi user versie (meerdere gebruikers) krijgt iedere gebruiker zijn eigen inlog-code en worden de resultaten en lesvoortangen per gebruiker opgeslagen. Handig als de hele familie wil leren typen.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,84 MB
Datum zondag 06 juli 2008 - 12:11:46
Downloads 3654
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd