Anti Spyware [ Bescherm uw computer tegen ongewenste spyware programma's met deze gratis spy ware tools ]

SpywareBlaster 4.2
Beschrijving De meeste programma's helpen jou met het verwijderen van spyware en adware van jouw PC. Maar er is ook een gratis programma dat probeert te voorkomen dat spyware zich op jouw PC installeert.

SpywareBlaster

SpywareBlaster probeert dus te voorkomen dat er spyware op je pc komt en gaat dit niet pas achteraf weer verwijderen. Dit is wel het geval met bijvoorbeeld Ad-Aware en Spybot S&D waarbij vervelende spyware en adware als het al op de PC staat kan worden gevonden en worden verwijderd. Je zou dus kunnen stellen dat je SpywareBlaster prima als aanvulling kunt gebruiken op software zoals AdAware en Spybot SD.

SpywareBlaster gratis

Ja, SpywareBlaster is wel gratis (voor privégebruik). Maar helaas moet je voor de automatische update wel een kleine vergoeding betalen. Dus wil je de lijst met spyware, adware, tracking cookies en dialers actueel houden met de nieuwste ontwikkelingen dan moet je ongeveer 10 dollar per jaar betalen. Wij vinden dit een extra reden om deze anti spyware software alleen te gebruiken in combinatie met spyware scan software zoals hierboven genoemd.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,48 MB
Datum vrijdag 10 april 2009 - 16:31:59
Downloads 7093
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd