PHP scripts [ Gratis PHP programma's en scripts voor gebruik op je website ]

Joomla! 1.5.9
Beschrijving Joomla is één van de bekendste PHP Open Source systemen van dit moment. Op zoek naar een CMS (Content Management Systeem) met veel gebruikers, dat gratis is en waar je vele plugins voor kunt vinden?

Joomla! CMS

Joomla! is een gratis en zeer uitgebreid Content Management Systeem (CMS). Met Joomla maak je gemakkelijk een website met slechts beperkte PhP kennis. Joomla is een Content Management System dat is gemaakt met PHP met zeer uitgebreide mogelijkheden. Joomla gebruikt bijvoorbeeld MySQL als database. Daarnaast zijn er vele gratis templates voor Joomla te vinden, je kunt dus direct aan de slag.

Joomla Updaten zeer belangrijk

Helaas hebben Joomla sites soms last van hackers. Wanneer Joomla! is geinstalleerd door minder ervaren webdesigners dan kan een hacker een Joomla! website eenvoudig opspeuren. Daarna weet de hacker al snel of de website een oude versie van Joomla gebruikt. Als dit het geval is dan is het vaak eenvoudig om de website te kraken / hacken. Houd jouw Joomla versie dus goed up to date zodat jouw website beveiligd is tegen hackers.

Eigenschappen Joomla

Wat prettig is aan Joomla dat is dat er wereldwijd heel veel gebruikers zijn die ook actief mee ontwikkelen aan dit Content Management Systeem. Je kunt dus heel veel extra functionaliteit vinden in de vorm van plugins die gratis door mensen voor Joomla worden aangeboden.
Joomla is ook prettig in het gebruik voor minder ervaren gebruikers en voor minder ervaren website ontwikkelaars.

Joomla Downloaden

Download hier de stable Joomla 1.5.9 ZIP versie gratis, de Full Package..... of kies voor de Update download / patch download. Keuze scherm krijg je na het klikken hieronder.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 5,45 MB
Datum zondag 11 januari 2009 - 23:25:45
Downloads 2768
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd