Downloads

Craagle 1.91

Met deze freeware kun je zoeken naar codes en covers zonder risico op ongewenste software.

Craagle

Craagle Met Craagle 1.91 kon je gemakkelijk codes en covers vinden die op diverse sites staan. Met het gebruik van dit gratis programma krijg je bij het zoeken niet al die spyware van die sites te zien die je dan vaak wel krijgt. Met Craagle zie je alleen de echte resultaten, dus zonder de vervelende popups / popup banners en andere ongewenste zaken. Let op: Craagle wordt niet meer aangeboden op deze site. De software is zwaar verouderd en is dan wel freeware, maar het doel van de software heeft juist niets met freeware te maken.

Craagle versies

Craagle versie 1.91 is, zover ons bekend, de laatste stabiele versie. Je ziet dat er vermeldingen zijn van Craagle 2.0 en Craagle 2.0.3, deze zijn echter nooit vindbaar. Echter ook versie 1.91 is alweer van begin 2007, ruim 5 jaar oud dus. Ik raad af deze software nog te downloaden en te installeren.

Schrijfwijze Craagle

De echte schrijfwijze, zoals de makers het hadden bedacht, is Cr@@gle. Maar natuurlijk is Craagle meer bekend als benaming. Alternatieve benamingen: graagle, cragle, cr@@gle, craggle, gr@@gle, cragel, graggle

Craagle Downloaden

Je kunt Craagle van diverse websites downloaden. Maar let dan wel op dat deze virus-vrij is en dat je een schone versie hebt. En je wilt natuurlijk de meest recente / nieuwste versie downloaden. Echter, zoals eerder vermeld, kun je deze oude software beter niet installeren en downloaden. Het werkt niet meer goed en de doelstelling van de software is niet legaal!

Download Craagle

Sorry, de download van Craagle staat niet fysiek op onze server. Ook bieden we geen download aan die op een andere server staat. Dus je kunt Craagle hier niet downloaden, de software is hier niet meer beschikbaar. Je kunt het hier niet downloaden.
Afbeelding
Grootte 4kB
Datum donderdag 27 december 2007 - 16:29:41
Downloads 71163
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden