Downloads

LastPass Password Manager 1.64

Wederom een gratis tool voor het beheren van de vele door jou gebruikte wachtwoorden op sites, computers, software, etc. Fijne aan deze is dat je wachtwoorden ook remote kunt opvragen. Go!

LastPass Password Manager

De freeware LastPass Password Manager is een hele prettige beheer tool dat op meerdere operating systemen werkt en op meerdere browsers. Met LastPass maak je eerst een hoofd wachtwoord / master password en daarna kun je automatisch formulieren invullen en eenvoudig inloggen. LastPass stelt jou in staat om zeer veilige / sterke wachtwoorden aan te maken die je zelf lastig kunt onthouden, maar dat geeft niet dankzij deze freeware. Met LastPass heb je addons voor Internet Explorer, Firefox, Safari (voor Mac) en voor Google Chrome. LastPass gebruikt veilige hosting technieken waarop je de wachtwoorden van jouw systeem kunt synchroniseren met online systemen zonder dat deze software de inhoud ziet van de versleutelde bestanden. Optioneel (niet gratis, 1 dollar per maand) heb je met LastPass ook toegang met de iPhone, BlackBerry, Windows Mobile, Google Android en Symbian phones. Alternatief:
Een alternatief is een andere gratis freeware wachtwoord beheerder: PasswordSafe, waarmee je ook passwords kunt beheren. En ook Keepass is een alternatief. Versies van LastPass Password Manager:
LastPass Password Manager 1.64 - januari 2010 LastPass Password Manager 1.62 - december 2009 Download hieronder de laatste versie, LastPass 1.62.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte
Datum zondag 10 januari 2010 - 17:49:40
Downloads 2043
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden