Downloads

TVersity Media Server 1.6

Heb jij in de woonkamer zogenaamde UPnP / DLNA apparaten staan en wil je daar video's op afspelen? Of wil je streaming video bekijken op een Nintendo Wii, een Apple iPhone of een Sony PSP?

TVersity Media Server

Met de TVersity Media Server kun je via jouw netwerk audio en video versturen naar apparaten die DLNA / UPnP AV ondersteunen. Dit kunnen bijvoorbeeld televisies zijn of dvd-spelers. Ook is het mogelijk om via het netwerk video en audio te versturen naar een Nintendo Wii, een Apple iPhone, Sony PS3 (playstation), naar de Blackberry, Nokia 770 / N800, XBOX 360, de Wii, of een Sony PSP en het vervolgens daarop af te spelen. TVersity werkt dus ook goed samen met apparaten met DIRECTV zoals de DIRECTV box.

DLNA

Wat is DLNA? DLNA staat voor Digital Living Network Alliance. Dit is een samenwerking tussen diverse bedrijven om te zorgen dat er bepaalde standaarden zouden komen op het gebied van consumenten producten / electronica, computers en mobiele apparatuur. Er zijn ongeveer 250 bedrijven betrokken bij DLNA. Enkele apparaten die dit ondersteunen zijn netwerk TV's, DVD spelers, Stereo Receivers / Ontvangers, Digital Media Adapters/Receivers, Mobiele telefoons, Sateliet en kabel boxes, etc.

PRO versie

Naast deze free versie is er ook een TVersity PRO. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook Premium content afspelen. Dit is dus content van bijvoorbeeld sites zoals Joost en Sling. Voor 30 euro kun je de PRO versie kopen. Maar je kunt de PRO versie ook eerst een tijdje gratis uitproberen.

Van PC naar TV

Met de Free edition van TVersity Media Server kijk je gratis in jouw huis draadloos naar jouw eigen video's of luister op alle geschikte apparaten (tv, ipod, psp, etc.) naar jouw MP3. Deze gratis software vervangt de dure apparaten die je vandaag kunt kopen als media servers, media streaming players en andere apparatuur waarmee je van PC naar TV video of muziek kunt sturen. Ja, je moet natuurlijk wel al over een draadloos netwerk beschikken, maar dan kun je met TVersity lekker video gaan kijken vanaf jouw PC in kantoor op de TV in de woonkamer.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 11MB
Datum donderdag 28 mei 2009 - 07:52:50
Downloads 4056
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden