Downloads

NZBuddy 1.4

LET OP: aangezien FTD niet meer werkt, heeft het ook geen zin om deze freeware te downloaden. Het downloaden van NZBuddy werkt daarom ook niet meer. Gebruik jij FTD en mis jij daarin de bekende NZB button? Wil je weer de mogelijkheid om snel een NZB bestand te vinden zodat je kunt downloaden in de nieuwsgroepen?

NZBuddy

Met NZBuddy heb je weer de mogelijkheid om in FTD een verwijzing te krijgen naar het bij de download horende NZB bestand. Helaas staan bij de aanmeldingen of Spots in FTD geen NZB buttons meer en dus moet je zelf op zoek naar de download via internet. Best lastig en kost vaak meer tijd. Maar NZBuddy (niet NZBbuddy) zet de nzb-knop weer in jouw FTD. NZBuddy is dus eigenlijk een soort plugin voor FTD 3.8.5 waarmee je met één muisklik direct kunt zoeken bij bijvoorbeeld Binsearch, NewzLeech, NZBIndex, Yabse of Binaries.

Andere mogelijkheden

Naast deze NZ-Buddy kun je voor de NZB zoekfunctie ook gebruik maken van FTD Watchdog of van Koala NZB Search. Deze 2 gratis tools voegen ook een NZB knop toe aan FTD. Download anders FTD Watchdog. Want ook met de Watchdog voeg je een NZB button toe aan FTD.

NZB Buddy

De NZB Search Tool wordt vaak gezocht op NZB Buddy, maar de officiele naam is NZbuddy. Natuurlijk is het verder hetzelfde en kun je hier gewoon NZbuddy of NZBbuddy downloaden.

Installatie

Pak het RAR bestand uit en plaats de file NZBuddy.exe in jouw FTD map (standaard is dit de map C:\Program Files\FTDv3.8.xx). Ben je een Windows Vista gebruiker en heb jij de gebruikersaccountbeheer functie (UAC) ingeschakeld? Volg dan de instructies die je kunt vinden in het RAR bestand dat je hieronder kunt downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 202kB
Datum zaterdag 09 mei 2009 - 22:34:46
Downloads 28899
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden