Downloads

Miro 4.0.3

Ben je op zoek naar gratis software dat je kunt gebruiken als media streamer, als downloader en als media player tegelijk? Dan ben je hier op de juiste pagina.

Miro

De open source media streamer Miro is een downloader en een speler / player. Miro is ook cross platform en werkt op Linux, Mac OS X, Windows 2000, Windows Vista en Windows XP. Miro is eigenlijk iTunes maar dan ook voor videos, audio bestanden en streaming bestanden. Deze software is een handige alles speler waaronder ook een streaming speler voor het afspelen van de diverse Video Podcast en Vodcast streams. Het is daarbij ook mogelijk om HD videostreams af te spelen. Zet daarbij diverse videos en streams in jouw video playlist zodat je er altijd makkelijk bij kan komen. Download streams om ze later te kunnen bekijken. Ook integreert Miro naadloos met BitTorrent. Miro kan individuele BitTorrents / BitTorrent bestanden downloaden en het kan torrents downloaden die in de feeds / streams zitten. Zodra een video torrent gedownload is dan staat deze in jouw kanaal (channel) en in de library zodat jij het op ieder moment kunt bekijken. Je kunt met Miro ook eenvoudig lid worden (subscriben) van bepaalde Video RSS kanalen. Ook beheer je deze Video RSS-en eenvoudig vanuit Miro zodat het overzichtelijk blijft.

Nieuw in Miro 4

De nieuwste versie 4.0.3 heeft heel wat bugfixes vergeleken met de eerdere 0.1 versie. Version 4.0.1 Synchroniseert nog beter met Android telefoons en tablet apparaten, stream en deel jouw muziek / video via jouw lokale netwerk, verbeterde user interface, en meer. Versie 4, een sprong van 3.5 naar 4.0, heeft wel wat nieuwe functies te bieden. Het programma converteert de muziek en synchroniseert het met jouw Android mobiele apparaat. Volgens Miro bieden zij de beste muziek en audio speler voor Android telefoons en tablets. Ook is het heel eenvoudig om van iTunes over te gaan naar Miro. Geen kopieer acties nodig, wijs deze freeware gewoon naar de mappen waar jouw muziek staat. Zo kun je dus ook weer terug naar iTunes indien Miro jou niet bevalt. Ook kun je nog sneller torrents downloaden. En deze applicatie is nog overzichtelijker en een betere ervaring in zijn geheel.

Miro linux

Miro is erg populair ook bij Linux gebruikers. Echter Miro is ook prima te gebruiken op een Mac, een Windows en een Linux machine. Miro is een flinke concurrent van bijvoorbeeld Boxee, Joost en iTunes. Let op, want de download van Miro hieronder verwijst naar de Windows versie van Miro. Alle andere versies kun je via deze Miro Sources pagina downloaden. Hier vind je ook versies voor Ubuntu, Mac OS X, Debian, Fedora, OpenSuse en meer. vorige versies:
augustus 2011 - miro 4.0.3 mei 2011 - versie 4.0.1 / 4.0 oktober 2010 - versie 3.5.0 mei 2010 - versie 3.0.2 maart 2010 - 3.0 december 2009 -2.5.4 december 2009 -2.5.4 oktober 2009 -2.5.3 juli 2009 -2.5 juni 2009 - versie 2.0.5 april 2009 - Miro 2.0.4 Hieronder download je de meest recente versie, klik hieronder als je de Windows versie wilt downloaden. Hierboven staat een link naar de pagina met Mac / Linux en overige versies.
Afbeelding
Grootte 23MB
Datum maandag 15 augustus 2011 - 21:00:19
Downloads 6512
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden