Downloads

Carta Receptenbeheer 1.62

Auteur Verbi
Zoek jij een handig en gratis programma om jouw recepten mee te beheren? Misschien heb je een computer of laptop in de keuken staan en wil je daar handig de recepten die je lekker vindt op zoeken en tonen?

Carta Receptenbeheer

Met Carta Receptenbeheer kun je jouw recepten opslaan inclusief een leuke foto. Carta is ook helemaal gratis en helemaal eenvoudig om te gebruiken. Het invoeren van nieuwe recepten is bijvoorbeeld heel eenvoudig gehouden zodat je lekker snel gevonden recepten in het programma kunt zetten. Je kunt de recepten ook indelen in rubrieken / categorieën zodat je ze eenvoudig en snel weer kunt terug vinden. Ook zoeken naar recepten op basis van trefwoorden is mogelijk. En je kunt zelfs zoeken naar recepten op basis van ingrediënten!

Kookboeken

Het leukste is eigenlijk nog dat je complete kookboeken kunt importeren in dit programma. Dus je kunt direct een hele lading recepten in het programma zetten. En als je andere gebruikers wilt helpen dan kun je jouw recepten ter beschikking stellen als kookboek zodat anderen jouw recipes kunnen importeren.

Download Carta Receptenbeheer

Momenteel is Carta 1.63 in ontwikkeling en dit is nog in de Beta fase. Versie 1.62 is momenteel de meest recente stabiele versie en die kun je hier downloaden. Download is gewoon gratis. Maar als je het echt een geweldig programma vindt dan mag je de makers / bouwers vrijwillig 2,50 euro sturen.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 2MB
Datum donderdag 15 januari 2009 - 06:14:20
Downloads 7642
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden