Downloads

Kazaa Lite

Dus jij wilt films, muziek, software en andere downloads delen met anderen? Of misschien zoek je juist iets om te downloaden via anderen? En je wilt dit gratis doen?

Kazaa Lite

Met Kazaa lite kan dit, want dit is een gratis filesharingprogramma. Het gewone Kazaa bevat ongewenste toevoegingen. Deze versie van Kazaa, de Lite versie bevat niet de irritante spyware of andere ongewenste reclame. Ook heb je in deze Lite versie van Kazaa geen vervelende downloadlimieten. Kazaa Lite is dus eigenlijk een verbeterde versie van Kazaa. Je kunt met dit handige en gratis programma van meer dan veertig verschillende bronnen tegelijk downloaden.

P2P Programma

Kazaa is een Peer-to-peer programma (P2P), of ook wel filesharing programma genoemd. In een P2P-netwerk staan computer met elkaar in verbinding en er is dus eigenlijk geen centrale server die alles moet regelen. In een peer-2-peer netwerk zijn alle computers dus eigenlijk gelijkertijd een server en ook een client.

P2P-programma's

Er zijn natuurlijk meerdere p2p-programma's actief op het internet. Een aantal bekenden zijn Kazaa Lite, Emule, Limewire, Bearshare en Shareaza. Limewire is momenteel wel één van de meest bekende oplossing. Maar Kazaa Lite is zeker niet overbodig omdat dit programma eigenlijk wat unieke eigenschappen heeft.

Kazaa Lite codec pack

De Kazaa-Lite Codec Pack is een verzameling van verschillende codecs (Codec = Compressor Decompressor). In deze Codec Pack zitten bijvoorbeeld codecs voor het encoden en decoden van audio en video die je met Kazaa kunt neerhalen. De K-Lite Codec Pack is erg handig voor Kazaa gebruikers. De Lite Codec Pack zit echter in onderstaande download niet inbegrepen. Het Codec Pakket (3.2.5) bevat bestanden voor het gebruik van de volgende formaten / standaarden: Pro Divx, Xvid, anti-freeze Divx, 3 IVX, Windows Media waaronder WMV, AC3, Cyberlink DVD decoder, Ligos MPEG-2 decoder, Ogg Vorbis, Direct Vobsub, Elecard decoder MPEG-2, Intel Indeo, Multi-media Morgan Stream Switcher, FourCC Codes changer, etc. Meer info volgt.

Kazaa downloaden

Je kunt in plaats van de Lite versie natuurlijk ook nog steeds de standaard versie van Kazaa downloaden.

Meest recente versie

De meest recente versie van Kazaa Lite is versie 2.4.3.

Kazaa Lite Download

Zie je de Lite versie helemaal zitten en wil je deze het liefst in het Nederlands? Mooi. Download dan hier Kazaa Lite 2.4.3 Nederlands (Dutch).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 3MB
Datum zondag 07 december 2008 - 22:17:31
Downloads 11173
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden