Downloads

Kerst spel - Santa Ride 2.0

Ja met de december maand voor de deur lekker veel kerst spullen gratis. Tussen de vele kleine kerst prulletjes toch ook mooi spul, zo ook deze game (zie screenshots hieronder).

Santa Ride

Santa Ride is eigenlijk een 3D Race spel, maar dan met de kerstman. De kerstman heeft jouw hulp nodig. Het is namelijk kerstavond en de cadeau's moeten bij de kinderen van dit kleine dorpje afgeleverd worden. En je kunt de kinderen niet te lang laten wachten want anders geloven ze niet meer in de kerstman. Het geloof is te zien in een statusbar op je scherm tijdens het spel. Tijdens het racen met de slee kun je ook nog bonus spullen vinden die de kerstman speciale gaven (special Powers) geeft: - Paardenhoef / hoefijzer voor een betere wegligging - Wortel voor een snellere slee - Koekjes voor het verdubbelen van de score Gooi de kofferbak van de slee vol met cadeau's en geschenken en gooi ze in de schoorsteen met de SPATIE. Je kunt toeteren met de "H" toets om de kinderen te laten weten dat je in de buurt bent.

Gratis

Dit is een volwaardig en leuk spel in de sfeer van de kerst. En echt weer helemaal gratis - freeware.

Systeem eisen

Windows 2000, XP (Vista nog niet bekend, iemand?) Direct X 9.0c Pentium IV 2.2 GHz of AMD 2.2 GHz CPU 512MB Ram 250 MB vrije ruimte op harde schijf NVIDIA 4200, 4600, 5600 of beter ... of ATI RADEON 9500 of beter DirectX 9.0c Compatible Sound card Santa Ride 2 kan problemen geven op systemen met dual monitor en ook bij sommige PC's met 7.1 sound systems.
Afbeelding
Grootte 53MB
Datum vrijdag 28 november 2008 - 10:22:49
Downloads 8329
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden