Downloads

uTorrent 1.7.7 / uTorrent 2.2

Download gratis uTorrent 1.7.7, een prima werkende versie en een topper in de filesharing torrent programma's. U kunt met dit programma snel leuke downloads vinden op het torrent netwerk.

Meerdere uTorrent versies op deze site

- µTorrent 1.7.7
exact dezelfde download, echter nu met een speciale u geschreven (namelijk ) - µTorrent 2.2
dit is momenteel de meest recente en stabiele versie, weer een opvolger van 2.0.4

µTorrent 1.7.7 is een eerdere versie

Download hieronder via deze site nog steeds ook deze oudere versie 1.7.7. Freeware Downloads heeft deze oude en eerdere versie nog op deze website staan (mirror) en dus kun je 177 nog steeds downloaden als je versie 2.0 liever niet wilt om wat voor reden dan ook.

Wat is Torrent Software

uTorrent is een zogenaamde bittorent cliënt. Bit-torrent is een protocol en dit protocol maakt het mogelijk om bestanden van andere mensen hun computer te downloaden. Het protocol zorgt er onder andere voor dat het bestand dat jij download van meerdere computers tegelijk wordt gedownload. Het bestand wordt eigenlijk opgedeeld in kleine parts zodat je elk deeltje via een andere computer kunt downloaden. Het downloaden van een bestand gaat hierdoor veel sneller dan een download van maar één computer. Het voordeel van deze torrentcliënt is dat hij compact is en heel weinig geheugen gebruikt. Dit is zeer handig wanneer je bijvooreeld een oude pc hebt.

uTorrent voordelen

uTorrent is compact en licht, wij vinden dit programma dan ook uitstekend geschikt voor oudere en/of langzame computers. Deze pc's kunnen dan toch gewoon prima downloaden ondanks hun lage snelheid. Ook is uTorrent volop in ontwikkeling (Actively Developed and Improved) en dus gaat het programma goed met zijn tijd mee.

uTorrent Vista

uTorrent werkt ook goed onder Vista, met name sinds versie 2.0. Echter het is mogelijk dat je jouw firewall en andere bescherming-software goed moet instellen voor uTorrent.... denk aan poorten open zetten en authorisaties goed zetten.

Let op: dit is hetzelfde programma als µTorrent 1.7.7, alleen hier hebben we de gewone letter u gebruikt, dus u-torrent ipv de µ. Versie 1.7.7 is niet de meest recente versie, dat is versie 2.2. Maar je kunt 1.7.7 hier nog wel downloaden.

Afbeelding
Grootte 4kB
Datum woensdag 13 augustus 2008 - 15:13:34
Downloads 23403
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden