iTunes 8 crasht Vista

 donderdag 11 september 2008 - 16:14:14 | Arne

Vista-gebruikers wereldwijd waren niet echt blij met de nieuwe iTunes 8. iTunes is een bekende gratis mediaspeler van Apple. De nieuwe versie van deze mediaspeler liet het Vista systeem in verschillende gevallen crashen zodra een iPod werd aangesloten.

Officieel heeft Apple nog geen commentaar gegeven op de foutmelding waarbij het beruchte blue screen of death verschijnt. In afwachting daarvan is niet upgraden of terugkeren naar versie 7.7 de boodschap voor Vista-gebruikers.

Advies van gebruikers doet vermoeden dat iTunes problemen veroorzaakt als er andere drivers en apparaten aanwezig zijn. Zo kan het zijn dat het ontkoppelen van een USB-printer van HP u voorlopig uit de brand helpt. Ook hard- en software van Logitech en dvd-schrijfsoftware van Roxio laten de populaire mediaspeler struikelen.

De crash komt Apple vast niet goed uit, dit omdat Apple in zijn advertenties maar al te graag wijst op de fouten van Vista. Gek genoeg is het nu juist software van Apple zelf dat vlot draaiende machines onderuithaalt.

bron: ZDNet

printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd